Firmaprofil for PEO-TECH A/S

 

Historie:                                                                                           PEO-TECH A/S blev grundlagt i 2001 af Peter E. Olsen. I 2004 modtog vi Holbæk Erhvervsregions Initiativpris og med den positive udvikling der stadig fortsætter, blev vi i 2005 til et A/S. Pladsen blev for trang og i 2008 flyttede vi til nye dejlige lokaler på Bødkervej i Holbæk, hvor vi gerne byder kunder og samarbejdspartnere velkommen til at kigge indenfor i vores showroom.

Firmaprofil:                                                                                      PEO-TECH A/S har over 25 års erfaring inden for vores område. Vi har evnen og viljen, til at forny os i takt med den teknologiske udvikling. Derfor er PEO-TECH A/S idag en virksomhed i vækst. En kompetent og troværdig leverandør og samarbejdspartner, med et bredt udvalg af produkter og løsninger fra nogle af verdens førende producenter i Europa og USA. Vi servicerer kunder i industrien og den offentlige sektor i Danmark. Hos os er fokus på kunden og den gode service både før, under og efter leveringen.

Målsætning:                                                                                           Vi vil være blandt de bedste indenfor vore forretningsområder. Vi vil forbedre os konstant og markere os som en seriøs  og kvalificeret virksomhed.

Vi vil være i vedvarende og tæt dialog med vore kunder og samarbejdspartnere. Vi afdækker vores kunders behov og forventninger og vil tilstræbe altid at levere tilsvarende ydelser.

Vi ønsker gennem forudseenhed og planlægning, at levere et godt stykke arbejde til aftalt tid. Vi er og vil fortsat være teknisk og fagligt opdateret, så vi altid kan give den bedste rådgivning. Alt sammen under hensyn til regler og lovgivning, et godt arbejdsmiljø og med færrest mulige uønskede miljøpåvirkninger.

Peter E. Olsen

INITIATIVPRIS 2004

PEO-TECH A/S har d. 30-01-04 modtaget Holbæk Erhvervsregions "Initiativpris 2004".

Direktør og grundlægger af PEO-TECH A/S Peter E. Olsen (tv)